VI PRESENTIAMO LA NOSTRA DELIZIOSA CUCINA RICCA DI SAPORI TIPICI SICILIANI
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The kitchen
Wholesome food and biological products are the strenghth of
Casale del Principe Agrirelais & Spa. The menus are inspired by the
traditional Sicilian cuisine of old recipes handed down from generation
to generation. Flavors and aromas come to life in ancient authentic
dishes that give space to fresh pasta, from meat dishes,vegetables and
cheese, to typical desserts accompanied by the best Sicilian wines. A
variety of proposals to satisfy the most demanding palates.
The strength of the company is the dining room capable of seatting
over 180 guests. The court yard is surrounded by a garden that captures
the colors and scents of the seasons, offering a capacity of over 200
seats. All accompanied by an original background music of: the rustling
of leaves, the rustling of wings songs of crickets and cicadas, melodies
that will take you back in time, in an alchemy of colors, fragrances
and flavors unique to the ancient and harsh land.
Antique flavours
Flavours…..as you know, we do not compromise! For this, the kitchen
staff of the “Casale del Principe Agrirelais & SPA”, draws from time
to time different menus, while maintaining the same structure and
abundance, the various courses differ, depending on the season and to
guarantee freshness and genuineness of the products used.
MENU - TYPE-weekly - cost of 25,00 Euro
MENU' "TIPO SETTIMANALE"
- I “Rustici “ del Casale ( circa 13-14 tipi di antipasti ad identità rustica)
- Il Risotto con crema di melanzane e carciofi profumato all’arancia
- I Cappellacci di pasta fresca ripieni di ricotta, noci e zucchinette in salsa di rucola e pomodorini.
- L’ Arrotolato di Agnello in Porchetta
- L’ Involtino rustico, con pomodoro secco, caciocavallo e uvetta sultanina
- LE Patate sabbiose
- La Frutta fresca
- Il Dessert
- Bevande incluse (acqua e vino locale)
- Caffè e digestivi
€ 25,00
I menu cambiano settimanalmente in base alla stagione e alla creatività dello chef.
I menu cambiano settimanalmente in base alla stagione e alla creatività dello chef.
LE NOSTRE SPECIALITA'
- La Vellutata di Broccoletti allo yogurt bianco e giallo, con mandorle tostate.
- I Cacio-ricotta della Valle, con marmellate biologiche
- Il Riso Carnaroli con crema di funghi profumato al Tartufo, su vellutata di zucca rossa.
- I Tortelloni di pasta fresca all’uovo, ripieni di mozzarella, con pomodorini e ricotta salata.
- I Paccheri di spinaci e ricotta alla crema di zucca .
- La “Terrina di coccio del Casale”.
- Lo Steccone di carni grigliate, con verdure croccanti e patate cenerine.
- La Purea di patate con cuore di Primosale.
